Sağlık için termal tatil evleri


Sağlık için termal tatil evleri
Su, yüz yıllardır kültürel değişimin temel öğesi olmuş ve “birlikte yaşam” insanların su ve su kaynaklarını kullanması ile başlamıştır. Doğal termal suyun bilinen en eski ve doğal tedavi kaynağı olması, doğal tedavi yöntemlerine olan ilgi, termal pazarın 25-75 yaş arası hastalar ve sağlıklı insanlardan oluşması bu sektöre olan ilginin artmasına neden olmaktadır.
Topraksız tarım seracılık


Topraksız tarım seracılık
Topraksız Tarım Sera Geleceğin tarım modeli olan topraksız tarım su kültürü (Hydroponic, NFT, Aeroponic, Aquaponic) ve katı kültür (Cocopeat, Rockwool) yetiştiricilik sistemleri topraksız tarım alanında ürüne ve kişiye özel projelerin devamlılığı esas olan üretim imkanı sağlamaktadır.
Termal Kaplıca


Termal Kaplıca
Mineralli sular, kalsiyum, sülfatlı ve florürlü miks termomineral sular sınıfındandır.
Kaplıca tedavisinin yararlı olduğu hastalıklar
İltihabi olmayan romatizmal hastalar
Kırık Sekelleri
Dolaşım sistemi bozuklukları
İdrar yolları ve safra kesesi taşları
Cilt hastalıkları
Ameliyat sonrası oluşan yaraların iyileşmesi
Kadın hastalıkları ve kısırlık
Siyatik ve her türlü nevarji
Çeşitli felçler
Adale hastalıkları ve atrofilleri
Kültür Balıkçılığı (Aquaculture)


Kültür Balıkçılığı (Aquaculture)
Su ürünleri yetiştiriciliği (kültür balıkçılığı), gıda olarak tüketilmek üzere suda yaşayan hayvan ve bitki yetiştirilmesi uygulamasıdır. Üreme, yetiştirme, hasat etme ve sonunda bu çiftlik deniz ürünlerini pazara sunmayı içerir.
Kültür balıkçılığı, tüm dünyada yaygındır ve insanlık tarihinin çoğu için bir şekilde uygulanmıştır. Yine de, deniz ürünleri yetiştiriciliğinin sürdürülebilir bir şekilde uygulanmasını sağlamak için ele alınması gereken tartışmalı yönleri vardır.
Maden suyu

Maden suyu
Maden suyu, jeolojik ve fiziksel olarak koruma altında tutulan yeraltı sularından kuyu açılarak veya kaynaktan doldurularak elde edilmiş, çözünmüş katı madde içeriği toplam 250 ppm'den daha az olmayan sulara verilen isimdir.
Çözünmüş mineral tuzları, elementler ve gaz içerirler. Mineralli suları diğer sulardan ayıran özellik, kaynağından elde edildiği anda özel miktar ve oranlarda mineraller ve iz elementler içermeleridir. 500 ppm'den daha az mineral içerenlere düşük mineralli su, 1500 ppm'den daha fazla içerenlere yüksek mineralli su denilmektedir.
